شاورما على الطريقة التركية
!!
كيلو شرائح فيليه كندوز.
2 معلقة بهارات.
ملح / فلفل.
نص كوب خل.
شرائح من اللية الضاني "علشان تديها طعم".
بصل مقطع مكعبات.
الطريقة:
هنحط شرائح اللحمة في حلة "بايريكس" ونتبلها بالملح والفلفل والبهارات ونحط عليهم البصل.
نحط عليها شرائح اللية علشان تعطي رائحة وطعم حلو وبعد كده هندخلها الفرن.
بعد ما تخرج من الفرن نشيل اللية من عليها.
نجيب طاسة ونحط فيها زيت ونحط عليها الشاورمة اللي خرجت من الفرن ونقلبهم مع بعض...وبعد كده نجيب عيش شامي كبير وندهنه سلطة طحينة ونحشيه بالشاورمة ونقفل رغيف العيش كويس.
نجيب طاسة وندهنها زبدة ونحطها على النار ونحط الرغيف في الطاسة لغاية ظهره ما يحمر وبعد كده نقلبه على وشه علشان هو كمان يحمر.
نجيب طبق التقديم ونقطع الرغيف نصفين ونزينه بالبقدونس والطماطم.
بصـــراااآآآحـــــــة شكلــهاآآآ .....
وش اقوووول بس ..
بطني قــــااآآم يطلع اصواات